Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 22:26



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Июль » 30 » ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ МОНОКОЛЕСО?
01:40
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ МОНОКОЛЕСО?

Моноколеса від виробника Airwheel привабливі тим, що перед вами відкривається величезний вибір. Радує і цінова політика компанії – вартість безпосередньо залежить від технічних характеристик. Завдяки цьому можна вибрати модель для дорослої людини, підлітка, дитини і т. д.

У моделях від Airwheel присутня сучасна технічна начинка і задіяні інноваційні технології. Вони оснащуються і додатковими функціями, в тому числі бездротовим зв'язком, музичним плеєром, підсвічуванням, процесором з підвищеною частотою і т. д.

Продукція від компанії ElectroTown користується не меншою популярністю, так як поєднує в собі міцність, динамічність, маневреність і безпека. Доповнює картину і чудовий зовнішній вигляд, тому можна віддати перевагу поміркований або агресивний дизайн.

Головним козирем моноколес від ElectroTown є тривалість їзди на одному заряді. Ви впевнено проїдете 30-35 кілометрів без додаткової зарядки. Правда, цифра може відрізнятися в залежності від моделі і стилю їзди. Якщо ви любите вичавлювати всі з вашого пристрою та віддаєте перевагу агресивну їзду або маєте високу масу тіла, то заряд буде витрачатися швидше (але куди довше, ніж у моделей від інших брендів).

Замовляйте моноколеса Ninebot і HX H1 Plus App 14 за вигідними цінами тут: http://hoverboard.com.ua.

При виникненні сумнівів краще віддати перевагу продукції від ElectroTown. Це пов'язано з ціновою політикою компанії, позитивними відгуками і відмінною репутацією на ринку. За невелику суму ви отримуєте функціональний моноколесо з прекрасним дизайном. Пластик з високою міцністю не деформується навіть при сильних зіткненнях.

На всі моделі діє офіційна гарантія від виробника, тому ви застраховані від виробничого браку.

Популярні моноколеса
ElectroTown W01 – це проста і надійна модель, яка підходить для щоденних поїздок. Вона поєднує в собі малі габарити і низьку вагу, тому немає ніяких проблем в ході транспортування. Встановлена надійна система балансування, що захищає вас від падінь. За невелику суму ви отримуєте модель з ємнісним акумулятором і відмінними динамічними характеристиками. 

Airwheel Q3 Max – це універсальна модель, яка впевнено веде себе навіть на покритті низької якості. Спарені колеса і покращена система стабілізації є головними перевагами нарівні з тривалістю їзди. Заряд батареї забезпечує стабільну роботу протягом 65 км їзди. 

Airwheel X6 Music – ця модель прекрасно підходить для любителів музики, так як виробник передбачив наявність вбудованого музичного плеєра. Невелика колонка забезпечує чисте і гучне звучання протягом усього робочого часу. До того ж, наявність плеєра ніяк не вплинуло на ходові характеристики. Модель компактна, маневрена і динамічна.

Перш ніж зробити покупку, ознайомтеся з усіма рішеннями на ринку. Заздалегідь визначтеся з мінімальним набором функцій і технічними характеристиками. Пам'ятайте, що знамениті виробники дають гарантію на всі моделі, тому будьте уважні при покупці і уточнюйте гарантійні умови у консультанта.

Просмотров: 319 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz