Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:15



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 13 » Як правильно вибрати амортизатор на Lanos
00:36
Як правильно вибрати амортизатор на Lanos

Основним призначенням амортизаторів автомобіля будь-якої марки є пом'якшення і гасіння коливань пружин підвіски. Це необхідно для забезпечення більшого зчеплення коліс автомобіля з дорогою і загальної стійкості машини.

Основним призначенням амортизаторів автомобіля будь-якої марки є пом'якшення і гасіння коливань пружин підвіски. Це необхідно для забезпечення більшого зчеплення коліс автомобіля з дорогою і загальної стійкості машини.

На що потрібно враховувати при виборі амортизаторів

В першу чергу вони повинні бути високоякісними, тому потрібно правильно вибрати виробника. Як і будь-яка інша деталь машини — амортизатори виготовляються на спеціалізованих підприємствах, де застосовуються відповідні стандарти виробництва. В Україні найбільш надійними компаніями з їх виготовлення є: MONROE, BILSTEIN, KONI, SACHS, BOGE, DELPHI. Кожна з цих компаній працює на ринку автомобілебудування вже багато років, бо випускає тільки високоякісні запчастини. Ви можете купити амортизатори на ланос не турбуючись за їх якість. Кожен з цих виробників завдяки своїм розробкам зробив великий внесок, щоб авто стали більш безпечними і комфортними.

Як правильно вибирати амортизатори

Вибрані Вами амортизатори не тільки повинні бути від перевіреного виробника, але й підходити до моделі і марки Вашої машини, а також відповідати їй за технічними характеристиками. Так як вони є дуже важливою деталлю авто, то перевіряти їх стан і проводити заміну потрібно регулярно. Вибираючи потрібну модель, слід враховувати Ваш особистий стиль водіння, а також Ваші вимоги до роботи підвіски. Важливим є і якість дорожнього покриття, за яким Вам найчастіше доводиться їздити, особливості експлуатації машини.
Замовляйти амортизатори на онлайн розбірці авто: https://lanos-razborka.com.ua/.

Амортизаторам, якого виробника віддати перевагу?

Якщо у Вас немає якихось особливих вимог до автомобіля, то краще всього на Ланос встановити так звані масляні моделі амортизаторів. Вони забезпечують стійкість авто, плавну їзду, і відмінну керованість. Зверніть увагу на моделі KYB Premium і SACHS Super touring – вони ідеально підходять для такого автомобіля як Ланос. Якщо Ви віддаєте перевагу більше розмірений стиль водіння, то можна посоветывать BOGE Automatic або DELPHI Comfort.

Якщо Ваша машина має газобалонне обладнання, то потрібно встановлювати вже інші амортизатори, це можуть бути: MONROE Adventure, або SACHS Super touring. Ну а якщо Ви віддаєте перевагу швидку їзду з різкими віражами і поворотами, то в такому разі безпека як Ваша, так і пасажирів виходить на перший план при виборі цієї важливої деталі автомобіля. Поліпшити зчеплення коліс з дорожнім покриттям і надати машині більше стійкості на поворотах допоможуть такі моделі: MONROE Adventure, BILSTEIN B4 Gas, KYB Exel-G.

Просмотров: 402 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz