Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:48



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Октябрь » 27 » Як правильно приклеювати вітровики?
23:00
Як правильно приклеювати вітровики?

Вітровики (дефлектори) сприяють кращій вентиляції в салоні автомобіля.

Вітровики дозволяють вирівняти вологість і температуру в салоні або за вікном, також стають стильним прикрасою автомобіля. Поговоримо детальніше про особливості приклеювання ветровиков. 

Для початку варто купити комплект дефлекторів в автомагазині. Рекомендуються вітровики іноземного виробництва, враховуючи кращу якість приклеювання. Попросіть свого помічника докласти вітровики до рамки дверцят. Самі ж у водійському сидінні подивіться в бічні дзеркала – переконайтеся, що вітровики не закривають ваш огляд, не заважаючи нормальній їзді. 

Слід ретельно знежирити поверхні дверей, попередньо усунувши пил і забруднення спеціальними серветками – вони пропонуються в комплекті з ветровиками. В руки беремо дефлектор, акуратно відігнувши захисну полоні від зовнішнього шару з двох кінців на невелику відстань. Підвищити склеюючі якості і довговічність можна завдяки прогріванню клейкою смужки і місця установки на машині. 

Дефлектор прикладаємо до місця, після чого акуратно приклеюємо краю, трохи відійдіть – переконайтеся в прямоті монтажу. Коли все в порядку, витягуємо з-під ветровика захисну плівку, повністю його приклеюючи. Рекомендовано виконання цього завдання разом з помічником – одна людина буде тримати і фіксувати дефлектор, інший же видаляє плівку, остаточно зміцнюючи до поверхні. Завдяки таким алгоритмом може бути виконана коригування положення при необхідності на самому початку роботи.

Замовляйте вітровики дешевше на сайті: http://full-auto.com.ua/aksessuary-vneshnie/vetroviki/.

Потім натискаємо на ветровики, утримуючи його в такому стані протягом декількох хвилин. Важливо враховувати, що робота повинна виконуватися в теплому приміщенні, в якому температура вище +10°С. Для всього процесу установки ветровиков достатньо виявляється не довше десяти хвилин.

Просмотров: 458 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz