Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Февраль » 18 » Як підібрати головний убір до верхнього одягу
20:39
Як підібрати головний убір до верхнього одягу

Часто вибір головного убору перетворюється у справжнє випробування. Жінки готові годинами приміряти різні шапки, берети, капелюхи і кепки, лише б знайти, нарешті, модель, яка підійде і до форми обличчя, і до постаті, і до верхнього одягу.

Правильно підібраний головний убір здатний скоректувати недоліки і підкреслити достоїнства свій власниці, він привертає увагу, але не є кричущим.

Поєднання головних уборів і верхнього одягу

Вибираючи головні убори, важливо враховувати, з якою верхнім одягом жінка буде їх носити. Головне правило: чим простіше головний убір, тим оригінальнішим повинна бути верхній одяг, і навпаки, до складних по конструкції головним уборам підходить одяг максимально простого крою.

До дублянці можна надіти шапку, яка поєднує різні по фактурі матеріали, наприклад, хутро з трикотажем, хутро з дубленою шкірою або текстилем.

Власницям шуб варто зупинити свій вибір на головних уборах, які поєднуються з хутром шуби. Шуба з гладкошерстного хутра буде безглуздо виглядати з пухнастою шапкою, в той же час гладкі шапочка або бере можуть здатися занадто маленькими в поєднанні з шубою з довгошерстого хутра.

Замовляти головний убір рекомендуєм на сайті: shlyapka.com. Низькі ціни на високу якість.

Наприклад, до шуби з лисиці або песця можна придбати шапку з такого ж хутра, але більш світлих тонів. Це дозволить шапці та шубі не злитися, але в той же час буде виглядати гармонійно.

Шубу або кожушок з норки чудово доповнить пишний берет кольору тієї ж гами, що і шуба. Також можна надіти облягаючий в'язану шапочку, але пов'язану не простий «гумкою», а складним візерунком. Шапочка або капелюх у стилі ретро чудово комбінується з шубою з каракулю.

До пальто можна надіти класичний маленький берет або капелюшок з відворотом. Важливо підібрати вдалий колір головного убору. Наприклад, якщо пальто бежевого або пісочного кольору, то до нього підійдуть капелюшок або бере насичених теплих відтінків коричневого кольору – шоколадного, кави і т. д. До синього або фіолетового пальто головні убори також повинні бути холодної кольорової гами.

Куртки-аляски з хутряною опушкою є дуже практичною одягом, до них можна підібрати різні варіанти головних уборів. Модні шапки-вушанки в поєднанні з такою курткою допоможуть створити сміливий і яскравий образ. Різні в'язані шапочки також доречні. Відмінно виглядають комплекти шапка+шарф з однаковою забарвленням. Важливо, щоб їх колір поєднувався з кольором куртки, але при цьому не повторював його.

Спортивні і молодіжні куртки найбільш гармонійно поєднуються з облягаючими вузькими шапочками. Кепки також чудово виглядають з такими куртками. Сьогодні можна придбати кепку на будь-який сезон, в тому числі і з щільного утепленого трикотажу, тому шанувальники спортивного стилю можуть і взимку не відмовлятися від улюблених предметів одягу.

І до аляскам, і до спортивних курток можна підбирати головні убори як в тон, так і контрастного кольору. Наприклад, помаранчева куртка буде виглядати ще більш яскраво, якщо надіти шапочку зеленого або фіолетового кольору, глибину чорного кольору куртки підкреслить біла шапка, а жовта шапка посилить насиченість синього кольору куртки.

Головні убори та форма обличчя

Як бачите, до будь верхньому одязі можна підібрати кілька варіантів головних уборів. Це дозволяє вибрати такі шапки або берети, які оптимально підходять до типу фігури і формою обличчя.

Круглолицим жінкам варто зупинити свій вибір на асиметричних головних уборах, які не надто прилягають до голови. Зробити образ особливо жіночним і ніжним допоможуть об'ємні берети, які підходять більшості жінок.

Дуже високий лоб можна приховати за допомогою глибоко посадженої високої шапки. Жінкам з масивним підборіддям або підборіддям неправильної форми йдуть об'ємні в'язані кепки. Вони візуально роблять нижню частину обличчя легше. Такі кепки підходять і власницям овального обличчя.

Просмотров: 451 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz