Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:27



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Февраль » 8 » Фотошпалери для кухні, як вибрати
00:34
Фотошпалери для кухні, як вибрати

Кухня – дуже важливе місце для будь-якої жінки. Тут вона проводить досить багато часу. Найчастіше кухні в квартирах не мають великі розміри, хочеться зробити їх хоча б візуально більше і затишніше.

Фотошпалери для кухні слід вибирати не дуже масштабними. Краще віддати перевагу невеликому фотопанно або помістити фотошпалери на двері.

Для кухні сірою або чорно-білої кольорової гами краще підбирати яскраві шпалери з великими зображеннями. Або ж навпаки, якщо в кухні передбачається використовувати кілька кольорів для декору і аксесуарів, фотопанно можна підібрати в чорно-білому кольорі.

Гармонійно поєднуються фотошпалери в колір з основним інтер'єром кухні. Поєднання холодних і теплих відтінків не рекомендується, тому що може порушитися колірна гармонія, і кухня буде виглядати кричущо.

Найкраще на кухні виглядають шпалери з зображенням ваз з фруктами і квітами, з приготованими стравами, в червоних, зелених та жовтогарячих тонах.

Добре виглядають фотопанно з чайними сервізами або чашкою кави з розкиданими зернами в затишному бежево-коричневому кольорі.

Велику кількість фотошпалер ви знайдете тут: кино.

Створять романтичну атмосферу фотошпалери з келихами вина бордових або золотистих тонів або блакитні відтінки з зображенням крапель води.

На стіну біля обіднього столу можна підібрати фотошпалери із зображенням всього, що вам хочеться бачити.

Це міські пейзажі тихих вуличок, невелике озеро в глибині дерев, білосніжні гори і блакитне небо, хвилі моря з золотим заходом, поляна з квітами і зеленою травою, одна велика троянда або інший квітка, зображення кисті зеленого винограду, шматки кавуна і дині, зріз яскравого ківі. Зображення тістечок також підходить для кухні, але не радиться ласунам.

Важливий момент вибору фотошпалер для кухні – це їх якість і характеристики. Рекомендуються миються вінілові шпалери, але самими міцними вважаються сатинові шпалери.

Буває, що фотошпалери і не куди прилаштувати, а так хочеться дивитися на зображення, яке гріє душу або піднімає настрій. Тоді, можна зробити фотошпалери на фартух кухонних меблів, обов'язково з ламінованої поверхнею або термоплівкою.

Існують і скляні панелі для кухні, на які малюнок наноситься зсередини. Стрічку фотошпалер головним чином потрібно підбирати під колір кухонної стінки з розкиданим малюнком або з повторюваними зображеннями по всій довжині.

Використовуючи фотошпалери, можна створити неповторний інтер'єр кухні, створити бадьорий і сонячну або ж навпаки заспокійливу і романтичну атмосферу.

Просмотров: 792 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz