Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 23:03



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Август » 18 » Джинси скінні
18:36
Джинси скінні

Джинси скінні ось вже кілька сезонів поспіль зберігають свою позицію на піку актуальності. Назва скінні походить від англійського слова skin – шкіра, тобто сама назва передбачає, що такі джинси повинні обтягувати фігуру як «друга шкіра». Різні модні будинки не втомлюються кожен сезон розробляти кілька новинок цієї полюбилася жінкам моделі ідеально облягають ноги брюк. І не дивно: такі джинси чудово підкреслюють витончені вигини жіночої фігури і, безсумнівно, привертають увагу чоловіків!

Жіночі джинси скінні: кому йдуть?
В останніх сезонах думки дизайнерів з приводу того, як повинні виглядати джинси скінні, розділилися: одні пропонують ідеально облягають по всій довжині ноги джинси, а інші роблять їх вузькими і прямими, але трохи розширюються до низу. Якщо перший варіант прописаний високим красуням з вузькими стегнами, то другий підійде практично кожній дівчині, оскільки не так сильно підкреслює фігуру.

Однак, є типи фігури, які джинси скінні тільки зіпсують: це фігура з повними стегнами при вузькій гомілки, або з масивними ногами, або в цілому повна фігура. У цих випадках потрібно підбирати одяг, що приховує недоліки, але не скінні, які їх тільки підкреслить. До речі кажучи, якщо жіночі облягаючі джинси першого варіанту виглядають досить неформально, то ось другий варіант виглядає більш суворо і доречний в більшій кількості ситуацій.

Замовити джинси можна тут: https://denimtoday.com.ua.

Джинси скінні: як підібрати?
Не всі джинси скінні сядуть на вас ідеально. Спосіб знайти свою модель тільки один: обійдіть декілька магазинів у пошуках моделі і міряйте все, що більш-менш подобається. Тільки за допомогою примірки ви зможете побачити, що дійсно прикрашає вашу фігуру, а що лише псує її. Як тільки ви знайдете «свою» модель джинсів, ви обов'язково відчуєте це: вам буде комфортно та зручно, а головне – ви будете необтразимы!

Якщо ви обираєте свої перші вузькі джинси, то краще підберіть максимально однорідну за текстурою модель. Аж ніяк не кожні ніжки прикрасять занадто помітні потертості і рвані вставки, а тому краще починати від простого і лише потім переходити до складного. Дівчатам з тонкими стегнами і довгими ногами однаково підходять обидва варіанти.

З якою взуттям носити модель скінні?
Джинсові штани скінні припускають різні варіанти взуття. Вони чудово виглядають як з ботильйонами на шпильці, на човниками, босоніжки на танкетці, так і з взуттям без підборів, наприклад з полусапожками або балетками. Однак, для джинсів скінні існує і своє табу: їх можна надягати з кросівками або в'єтнамками, інакше вийде недоречне поєднання деталей. В іншому ж взуття до таких джинсів можна підбирати відповідно до ситуації.

З чим носити джинси скінні?
З чим носити джинси скінні? Джинси скінні чудово виглядають з різними варіантами – і з напівпрозорими об'ємними шифоновими туніками і блузами, і з простим батником, і з модною картатій сорочкою, і навіть з топами і футболками з різними принтами. Такі джинси – річ універсальна, і доповнюючи їх топом і аксесуарами різних стилів, можна отримати найрізноманітніші образи від гламурного до вельми недбалого і зухвалого.

Для вечірки до джинсів скінні відмінно підійде укорочений топ або сорочка, зав'язана на животі у вузол. Для щоденної шкарпетки – трикотажна футболка по фігурі чи вільного крою, прикрашена модним принтом. У більш офіційних випадках такі джинси можна поєднувати з туніками і блузами, що доходять до середини сідниць, але стежте за тим, щоб вони не були прямого крою, або позначайте талію ременем. В якості верхнього одягу джинси скінні вимагають укороченою курточки з деніму або шкіри – в такому випадку образ виглядає просто чудово. Верхній одяг до середини сідниць і нижче потрібно підбирати з великою обережністю, оскільки вона найчастіше до таких джинсів не підходить.

Просмотров: 269 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz