Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 10:36



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Сентябрь » 27 » Базы номеров Вайбер
21:13
Базы номеров Вайбер

База Viber може знадобитися в тих випадках, коли необхідно зробити масову розсилку користувачам. Таке просування на сьогодні вважається одним із найбільш ефектних. Месенджер Вайбер встановили на свій смартфон мільйони користувачів по всьому світу. Тому розсилка в Viber завжди буде невід'ємною складовою успішного просування.

Viber є одним з найбільш скачуваних програм в Play-маркет і App store. Його активно використовують жителі більше, ніж у 120 країнах по всьому світу. Втрати мобільних операторів після появи месенджера нараховують кілька мільярдів доларів, а число користувачів зростає з кожним роком. При цьому користувачі Viber є економічно активними жителями нашої країни: молоді та цілеспрямовані студенти, сучасні домогосподарки, успішні підприємці, менеджери середньої ланки. Тому на будь-які товари і послуги можна знайти клієнта в Viber.

Viber база контактів
Viber база контактів дає можливість істотно полегшити пошук нових номерів для розсилки. Мессенджер дозволяє відправляти повідомлення на номер зі списку контактів в телефоні. Придбайте базу Viber для ефективного просування, і результат не змусить себе довго чекати. Скориставшись базою контактів Viber, ви зможете зробити розсилку тисячам користувачів, зареєстрованим в Вайбер. Рекламна розсилка дозволить знайти нових потенційних клієнтів, а також розповісти про товари або послуги. Розсилка через Viber може здійснюватися в будь-яку точку світу. Вартість розсилки невисока, а ефективність у наш час, коли у кожного 2-го смартфон, просто зашкалює.

Замовляйте розсилку по вайбер дешево тут: вайбер рассылки.

Viber не має відношення до соціальних мереж, тому пошук людей без зазначення номера телефону неможливий. Але вам нічого не заважає скористатися спеціальною базою контактів Viber. У баз контактів входять номери російських користувачів месенджера Viber. Всі дані в базі зібрані з соціальних мереж, що вони повністю актуальні і можуть використовуватися для розсилки в будь-який зручний час.

Просмотров: 713 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz