Все обо всем
Четверг, 09.05.2024, 04:36



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Июнь » 30 » Антимоскітні лампи проти комарів: принцип дії, використання
22:27
Антимоскітні лампи проти комарів: принцип дії, використання

Сучасні світлові технології все більше входять в наше життя. Вони активно використовуються в косметології, медицини, а тепер і в побуті, як ефективний засіб для боротьби з літаючими комахами .

Завдяки світловим технологіям, вдалося створити такий прилад, який би ефективно рятував від комарів, мошок, нічних метеликів і при цьому був безпечним. Це енергозберігаючі лампи , які випромінюють світло і при цьому є порятунком від комах .

Фахівці Малайзії та Китаю тривалий час досліджували життя комарів, перш ніж вивели закономірність: більшість літаючих комах (мошки, комарі, метелики) чутливі до певної світлової хвилі. Потрапляючи в місце, яке освітлюється лампою зі спеціальною довжиною хвилі, комахи лякаються і відразу відлітають звідти. При цьому на людей, тварин подібні світлові хвилі ніяк не діють. Для них це просто м'який затишний світло лампи і все!

На основі цього відкриття вчених і були створені антимоскітні лампи від комарів, які захищають здоров'я людини, є енергозберігаючими і екологічними. І при цьому дуже ефективними проти літаючих комах.

Замовити антимоскітну лампу можна тут: http://otpugivateli.com.

Використовуючи ці лампи , ви не вбиваєте комах , порушуючи природну рівновагу, а тільки відлякує їх від свого житла! Ви не використовуєте хімічні реагенти і репеленти, ультразвук і силу струму, які можуть побічно нашкодити і вам. Тільки безпечний світ, який відлякує комарів, нічних метеликів.

Є сумніви і питання з приводу лампи ?

Наскільки лампа від комарів безпечна?
Вона абсолютно нешкідлива як для людини, так і для тварин, навколишнього середовища. Вона випромінює тільки звичайний м'який світло і все! Її екологічність і безпечність доведена і підтверджена сертифікатами.

Як швидко зникнуть комарі, мошки, метелики?
Як тільки ви увімкніть лампу , вона відразу почне діяти і відлякувати літаючих комах . Вона може бути включена тільки ввечері, коли скупчення комарів найбільше або працювати цілодобово.

Скрізь можна застосовувати ці лампи проти комарів?
Так, практично скрізь: всередині і зовні приміщень. В квартирах та на дачах, на верандах і на літніх кухнях, у дворі і в туалеті. Крім того, вже доведена ефективність їх роботи на пташниках, фермах, дворах і садах, офісах і кафе. Енергозберігаючі антимоскітні лампи допоможуть у тих випадках, коли не застосовуються сітки, пастки, спреї.

Вони будуть сильно «накручувати» електроенергію?
Ні, оскільки це сучасні енергозберігаючі моделі! Їх термін служби до 10 років, а ваші витрати всього 0,25 копійок за годину роботи лампи .

Спробуйте і переконайтеся самі, наскільки ефективні ці сучасні лампи ! Ви відразу звикнете до їх м'якому світлу і помітите, що комарі та інші нічні літаючі комахи покинули ваше житло.

Просмотров: 308 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz